Különleges ízélményekkel vár a GasztroFok Siófok őszi állomása november 8-9. között! A tematikus gasztro hétvégén résztvevő vendéglátók különleges fogásokkal és kedvezményes ajánlatokkal készülnek.

Két éve indult útnak a GasztroFok kulináris összefogás Siófokon és a környező településeken, amely a térség gazdag bor- és gasztronómiai kínálatát hivatott bemutatni. Az esemény keretein belül az érdeklődőknek lehetőségük van „körbekóstolni” a résztvevő vendéglátóhelyek erre az alkalomra összeállított menüsorát Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig, bevonva a helyi termelőket is.
A GasztroFok őszi állomása a térség egész évben elérhető speciális kínálatát hivatott felvonultatni az érdeklődők számára, ezzel is erősítve azt, hogy „Siófok egész évben vár!”. A kínálatban egyaránt megtalálhatóak helyi termelők, pincészetek, a legmagasabb kategóriás gurmet éttermek, streed food ételeket vagy desszerteket kínáló szolgáltatók is.
Az őszi GasztroFok során bejárhatod Siófok legjobb éttermeit, felfedezheted a helyi és nemzetközi gasztronómia legízletesebb fogásait — a libától a sushin át a pizzáig! Minden megálló új élményt, új kedvencet tartogat.
A rendezvény idei fővédnöke Fodor Noel, Siófok ifjú tehetsége, a Bocuse d’Or 2024-es döntőjében a „Legszebb tál” különdíjat nyert magyar csapat tagja!
Résztvevő Helyszínek

Forrás: az esemény facebook oldala







